Pelješki most je najznačajnije gradilište u Hrvatskoj

28/07/2021

Postavlja se zadnji čelični segment na Pelješkom mostu, prvi automobili trebali bi proći na proljeće 2022.

Pročitaj više

Životno osiguranje u službi najbolje zaštite poduzetnika

28/07/2021

Zaposlenici stariji od 50 godina već sada stvaraju pričuve.

Pročitaj više

Posao

26/03/2021

Moj posao u osiguranju 24

Pročitaj više

Zaštita bonusa za auto osiguranje

18/12/2020

Preporuka distributera za osiguranje uz osnovno auto osiguranje je zaštita bonusa.

Pročitaj više

Cijena auto osiguranja i dalje raste

13/10/2020

Novi val cijena za auto osiguranje. Najjeftinije i najpovoljnije auto osiguranje i dalje je trend kod ugovaranja osiguranja na servisu OSiGURANJE24.

Pročitaj više

Obaveza zimske opreme | OSiGURANJE24

09/10/2020

Podsjećamo vozače da je od 15. studenog 2020. do 15. travnja 2021. godine obvezna zimska oprema na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

Pročitaj više

SAVJETI ZA SIGURNU VOŽNJU

09/10/2020

U nastavku možete naći nekoliko korisnih savjeta za sigurnu vožnju:

Pročitaj više

Kamere za nadzor brzine na cestama

07/10/2020

Pogledajte popis lokacija novih kamera za nadzor brzine! Smanjite brzinu zbog sigurnosti na prvom mjestu, uz to štedite na gorivu, izbjegavate kazne.

Pročitaj više

Donesite lijepa sjećanja i podijelite ih sa nama

05/10/2020

Putujete sigurno, ponesite lijepa sjećanja i podijelite ih sa nama. Na Vama je uživati, na nama brinuti za sigurnost i udobnost.

Pročitaj više

Osiguranje imovine i stvari kućanstva

02/10/2020

Kako bi Vaš dom, obitelj i pokretnine imali sveobuhvatnu osigurateljnu zaštitu, u periodu od 1. listopada do 30. studenog 2020. ugovorite paket osiguranja imovine Moj (o)siguran dom uz posebnu pogodnost za vrijeme trajanja prve osigurateljne godine – besplatnu Wiener kućnu asistenciju.

Pročitaj više

Život je najvažniji i najdragocjenije što čovjek posjeduje

11/09/2020

Život je najvažniji i najdragocjenije što čovjek posjeduje. Budući da uz pomoć životnog osiguranja našim voljenima olakšavamo podmirenje troškova koji nastaju u slučaju nezgode, težih bolesti ili, pak, smrti, životna osiguranja jedna su od najčešće ugovaranih vrsta osiguranja. Kako bi se lakše snašli među paketima koji se nude na tržištu te dobili neke savjete pri ugovaranju osiguranja, razgovarali smo sa Snježanom Bertoncelj, članicom Uprave Wiener osiguranja VIG. Važno je napomenuti i da navedeni iznos ugovorene svote ne ulazi u ostavinu ugovaratelja osiguranja, već se odmah isplaćuje imenovanom korisniku osiguranja dodaje Robert Strahinić, član uprave društva za zastupanje u osiguranju ESICHER.

Pročitaj više

Moj osiguran business

10/09/2020

Osiguranje za obrtnike i male poduzetnike Najbolji oslonac za sigurnost Vašeg poslovanja! OSiGURANJE24 nudi posebno kreirani paket osiguranja imovine za obrtnike i male poduzetnike koji Vam omogućuje odabir pokrića osiguranja Vašeg poslovanja prema vrsti djelatnosti i individualnim potrebama.

Pročitaj više

Osiguranje za veće pravne osobe

10/09/2020

Osiguranje za veće pravne osobe All Risks polica najsveobuhvatniji je oblik zaštite imovine od svakog rizika koji može dovesti do njenog oštećenja ili uništenja osim onih koji su izričito isključeni iz pokrića.

Pročitaj više

Transportna osiguranja

10/09/2020

Transportna osiguranja U širokoj paleti svojih osigurateljnih proizvoda nudimo i raznovrsna transportna osiguranja prema najsuvremenijim zahtjevima i potrebama tržišta.

Pročitaj više

Osiguranje od nezgode zaposlenika

10/09/2020

Osiguranje od nezgode zaposlenika Najvažniji segment svakog poduzeća zasigurno su njegovi zaposlenici te im je stoga potrebno pružiti adekvatnu zaštititu za slučaj nezgode koja se može ugovoriti kolektivno ili pojedinačno .

Pročitaj više

Osiguranje od odgovornosti za pravne osobe

10/09/2020

Osiguranje od odgovornosti za pravne osobe Svaki pravi gospodarstvenik vrlo dobro zna kako obavljanje poslovne aktivnosti nosi sa sobom i dodatne rizike – rizike ugrožavanja tijela trećih osoba (smrt, tjelesne ozlijede i narušenje zdravlja) i imovine te gubitka prihoda, bilo da se radi o Vašim poslovnim partnerima, kupcima Vaših proizvoda, posjetiteljima Vaše tvrtke, susjedima, prolaznicima ili Vašim vlastitim djelatnicima. Svi oni mogu, nastankom štetnog događaja koji je proizašao iz odgovornosti Vaše tvrtke, od Vas potraživati odštete koje nerijetko dostižu i milijunske iznose.

Pročitaj više

Osiguranja od odgovornosti članova uprave, nadzornog odbora i prokurista

10/09/2020

Osiguranja od odgovornosti članova uprave, nadzornog odbora i prokurista Ovo osiguranje pokriva financijski rizik gubitka osobne imovine zbog naknade štete nastale uslijed profesionalnog propusta ili pogreške osiguranika u izvršavanju ugovornog posla koje se mogu dogoditi za vrijeme vođenja i upravljanja društvom čak i unatoč dužnoj pažnji u postupanju.

Pročitaj više

Osiguranje vozila, plovila i zrakoplova

10/09/2020

Osiguranje vozila, plovila i zrakoplova Pored flotnog osiguranja vozila , Wiener osiguranje u ponudi ima i čitav niz osigurateljnih produkata vezanih uz nautički turizam i osiguranje zrakoplova.

Pročitaj više

Nastanak životnog osiguranja

04/09/2020

Životno osiguranje datira iz rimskog doba, a dvojica osnivača su dobro osmislili zaštitu obitelji, prventveno članovima preživjeloj djeci i suprugama.

Pročitaj više

Paketi dodatnih rizika uz auto osiguranje

28/05/2020

Uz policu auto osiguranja ugovorite jedan od paketa sa dopunskim pokrićima koje smo kreirali baš za Vas.

Pročitaj više

MOJ SIGURAN POSAO

30/03/2020

Postani ziheraš i zgrabi radno mjesto "Key account manager"

Pročitaj više

OSIGURANJE OD NALETA NA ŽIVOTINJE

17/03/2020

Osiguranje za štete nastale od naleta vozila na divljač.

Pročitaj više

AUTO ASISTENCIJA - OSIGURANJE24

16/03/2020

Već od 74,00 kn godišnje. Ukoliko ste vlasnik osobnog (auto, motor) ili teretnog vozila uz Vašu policu automobilskog osiguranja možete ugovoriti i neku od ASISTENCIJA naših partnera.

Pročitaj više

Najveći prevarant ikada: Podigao 4 milijuna kuna u sudarima zajedno sa svojim rođacima

05/12/2019

Najveći prevarant ikada: Digao 4 milijuna kuna u sudarima sa svojim rođacima! Osiguravatelji procjenjuju da je od 50 do 70 posto odštetnih zahtjeva zbog trzajne ozljede vrata lažno

Pročitaj više

Je li cijena auto osiguranja najbitnija?

03/11/2019

Usporedba auto osiguranja je opravdana ako su uključena ista pokrića.

Pročitaj više

Kako pronaći najjeftinije i najbolje auto osiguranje u jednom?

29/10/2019

Pronaći najjeftinije i najbolje auto osiguranje u jednom, a da odnos cijene ne zadire u kvalitetu osiguranja, dugoogodišnji stručnjaci će pomoći u pronalasku takvog osiguranja.

Pročitaj više
Top